כאבי צאוור וכתפיים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

23/10/2010 | 19:32 | מאת: סיגלית

שלום רב אני מטופלת ברמיקייד טיפול רביעי לפני שבועיים התחלתי להרגיש כאבים בלתי נסבלים בצוואר ובכתפיים ברמה שקשה לי מאוד לסובב את הצוואר לצדדים לקחתי אוטופן נורופן שמתי מדבקות קרות על מקום הכאב ואין שינויי הטיפול הבא שלי הוא באמצע נובמבר מה עושים עד אז האם ישנה אפשרות שיש קשר בין הכאב לטיפול ברמיקייד אגב אני מאוד מקפידה על לקיחת כל התרופות .תודה מראש

באופן עקרוני קיימת אפשרות של תגובה פרדוקסלית לרמיקייד. אם המצב משתפר ומחמיר שוב לאחר המתן הבא של רמיקייד ידעי את הראומטולוג שלך על הקשר בזמן בין התגובה לטיפול. אם זאת סביר יותר סטטיסטית שפשוט יש לך בעיה בעמ"ש צווארי

מנהלי פורום ראומטולוגיה