סקלודרומה?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/10/2010 | 11:34 | מאת: יוסי

בבדיקות דם אימונולוגיה ישנן שתי תוצאות חריגות mitochomdrial ab-29.42 ro ab anti ssa-29.7 האם תתכן אבחנה של סקלודרומה רק לפי בדיקות אלה? בדיקה נוספת,slc70 -טרם התקבלה. איזו מן הבדיקות הללו היא הקובעת? תודה רבה.

יוסי שלום בדיקות אילו מכוונות יותר למחלה שנקראת PBC PRIMARY BILIARY CIRRHOSIS שעלולה להופיע עם חפיפה או ביחד עם מצבים אחרים של חפיפה כמו דלקת מפרקים מסוג סקלרודרמה SJOGREN ואף RHEUMATOID ARTHRITIS מציע יעוץ מסודר ראומטולוגי והשלמת בדיקות נילוות

מנהלי פורום ראומטולוגיה