פענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/10/2010 | 12:51 | מאת: ליזה

ESR - 21 C3 Complement - mg/dL 86 C4 Complement - mg/dL 16 Antinuclear Ab - Pos C-Reactive Prot- . mg/L <0.6 . אבקש התייחסות תודה מראש

ליזה היקרה אם אפשר היה לפענח בדיקות מבלי לשמוע את ספור המקרה לא היה צריך רופאים והיה אפשר פשוט להתייעץ על הכל בפורום באינטרנט... למה עשו את הבדיקות? בת כמה את ? האם עברת מחלת חום לאחרונה ? מה מפריע לך? האם יש לך תפרחת ? רגישות לשמש? האם ילדת בעבר ? האם היו הפלות טבעיות ? ללא שאלות אלה ועוד לא ניתן להתייחס לבדיקות

10/10/2010 | 09:15 | מאת: ליזה

לא עברתי מחלת חום לאחרנה,אין לי תפרחת, אין רגישות לשמש,עדיין לא ילדתי,לא היו הפלות. אני בת 27. ההבחנה היחידה שיש בינתיים זאת עייפות כרונית.

מנהלי פורום ראומטולוגיה