דלקת מפרקי ירך

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/10/2010 | 09:17 | מאת: טל

שלום רב, מזה כחצי שנה בתי סובלת מכאבים בירכיים (ימין ושמאל לסרוגין) לאחר סדרת בדיקות מקיפה (MRI , מיפוי עצמות, צילומים וכו') אובחנה כסובלת מדלקת מפרקי הפרקים של הילדות. ללא טיפול. אמרן לנו שיעבור לבד. בינתיים הילדה סובלת ומוגבלת בפעילות ואף צולעת. אשמח לשמןע עוד פרטים על דלקת פרקים חולפת - כמה זמן זה אמור להמשך ומתי צריכים לעשות מעקב אם אין שיפור? תודה!

טל שלום אכן קיימות דלקות קלות שחולפות תוך ימים עד שבועות בילדות אולם במקרה של בתך מדובר כבר על זמן משמעותי מכדי לחשוב שהדלקת תחלוף בעצמה. דלקת פעילה עלולה להפריעה לגדילת הילדה ולפגוע במפרקים לטווח ארוך לכן בשלב זה הייתי ממליץ להתייעץ בראומטולוג לגבי התחלת טיפול תרופתי.

מנהלי פורום ראומטולוגיה