עמותת מפרקים צעירים - לצעירים חולי דלקות מפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/09/2010 | 14:04 | מאת: הילי וואלך

עמותת מפרקים צעירים הינה עמותה חדשה לצעירים בגילאי 18-50 החולים בדלקות מפרקים. חברות בעמותה איננה כרוכה בתשלום. חברי העמותה זכאים להשתתף בקבוצות התמיכה ובפעילויות שונות. לפרטים אודותינו וכן מידע רחב אודות דלקות מפרקים ניתן למצוא באתר האינטרנט של העמותה בכתובת: www.mifrakim.org.il

28/09/2010 | 01:16 | מאת: ARUI789

מה הטלפון של העמותה בבקשה . כי דרך האתר אף אחד לא מתיחס ארליי ולא חוזרים אליי.

28/09/2010 | 07:21 | מאת: הילי וואלך

היי, קצת מוזר שלא חזרו אליך - אנו חוזרים תמיד לכל פניה דרך האתר או דרך המייל. הטלפון של העמותה גם מופיע באתר האינטרנט: 04-8103133

18/03/2014 | 20:18 | מאת: הילי

הילי היא חמודה ויפה וחברותית והיא יצאה גדולה שסלחה לניצן שניצן התנשק אם אדם ומה זה השטויות שבסדרה מתנשקים ועוד מדריך וחניכה מבחנתי אדם חטיך אני חולת השמניה ודון לני גבי אני אוהבת וגם איה ורוטם וניני ואדם וניצן ואת נטשה אני אוהבת

מנהלי פורום ראומטולוגיה