כאבי שרירים כבר שנים..

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/09/2010 | 11:23 | מאת: חופית

אהלן, אני בחורה בת 21 לאורך תקופה מאוד ארוכה אני סובלת מכאבי שרירים תמידיים.. לפעמים זה מורגש מאוד , כמו לחץ בכל הגוף וכאבים, לפעמים אפשר לחיות עם זה ולתפקד אבל כל לחיצה של מישהו במכוון בכתפיים או משהו כזה תעזור לי להרגיש היטב את השרירים הדואבים.. בחודשים האחרונים הייתי פעמיים בספא, שתי המסאג'סטיות אמרו לי שהגב שלי תפוס בצורה נוראית ושהן ממש פחדו ללחוץ חזק... אמרו שזה לא טוב בכלל. אורח החיים שלי באמת לא מעודד את הגב...בצבא אני רוב היום על כיסא מול מחשב, וגם בעבודה ... מה הפיתרון לכאבים הבלתי נסבלים? שגם אחרי שינה טובה לא עוזרים אלא אפילו יותר כואבים.

כאב גב היא בעיה נפוצה באוכלוסיה ואין פיתרון קסם אחד להציע לכלם. דרוש ברור לכאביך: בדיקות צילומים ובדיקה פיזית כדי להתקדם באבחנה. יש לשלול בגילך אפשרות של מחלה דלקתית של עמוד שדרה

מנהלי פורום ראומטולוגיה