התכווצויות באצבעות כפות הרגליים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/09/2010 | 07:38 | מאת: ש

שלום רב, קיימות מזה זמן רב התכווצויות הנ"ל אצלי - גיל 45. לאחרונה הופיעו גם אצל ביתי בת 13 במהלך שחייה בבריכה. הדבר כמובן לא מאפשר לה לשחות ובנוסף באותם רגעים היא סובלת מאוד מכאב עז ובקושי יכולה לצאת מהבריכה. מדוע הדבר הזה קורה ומה כדאי לעשות למניעתו?

05/09/2010 | 17:25 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

התכווצויות שריר לא מסמלות מחלה ברוב המקרים. לפעמים ווטמין E עוזר למנוע את זה, לעתים שתיית מי טוניק. היתי בכל זאת ניגש פעם אחר לנוירולוג לבדיקה מקיפה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה