טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/08/2010 | 00:09 | מאת: ענת

אני חולה בדלקת פרקים ומקבלת טיפול במטרוטקסט + סטרואדים+ משכחי כאבים שאלה ראשונה האם הטיפול הנ"ל יכול להוריד את CRP לרמה בגדר הנורמה ולגרום להעלמת הדלקת ואם כן תוך כמה זמן בערך? בנוסף רמת פראטין שלי נמוכה 17 ורמת ההמגלובין שלי 11.5 האם יש קשר לדלקת פרקים והאם צריך לטפל בנושא ע"י טיפול תרופתי תודה.

01/09/2010 | 14:15 | מאת: דר הופמן

ענת שלום, לשאלותיך אחן קשר להדמיה- פני לפורום הנכון של רפואה פנימית.

04/09/2010 | 22:48 | מאת: ענת

לא ברור לי לא קבלתי תשובה לשאלה הראשונה, לגבי האם הדלקת יכולה לרדת בעקבות טיפול תרופתי או שהטיפול של מטרוטקסט רק מפחית כאב.

05/09/2010 | 15:11 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

טיפול שאת מציינת הוא טיפול מדכא דלקת ולכן מדדי דלקת יורדים בד"כ, אך לא זאת המטרה - המטרה האמיתית - שתרגישי טוב ותוכלי לתפקד כרגיל

מנהלי פורום ראומטולוגיה