פלקוניל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/08/2010 | 00:27 | מאת: יפעת

היי,אני חולת לופוס+איספיקת כליות,אני לא נוטלת פלקוניל. בעוד שבועיים אני טסה להודו לשבועיים בטיול מאורגן. במרפאת מטיילים המליצו לי על לריאם למלריה -קראתי שיש לזה תופעות לוואי לא קלות,האם אני יכולה לבקש מהרופא של פלקוניל בשביל למנוע הדבקות במלריה??? תודה יפעת.

יפעת שלום פלקווניל הינה תרופה חשובה ובסיסית ללופוס בכל צורה ומפחית תחלואה לטווח ארוך לכן מה שלא יהיה כדאי לך לקחת. פלקווניל לא מונע מלריה כלל!

מנהלי פורום ראומטולוגיה