ריימיקד

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/08/2010 | 11:54 | מאת: סיגלית

שלום רב,התחלתי טיפול בריימיקד כבר טיפול שני לאחר הטיפול הרגשתי לא טוב כאבים בגרון שיעול חום הרופאה קבעה דלקת בסינפוניות קיבלתי מוקסיפן ומשאף להקלה על הנשימה האם יש קשר בין הרמייקד למחלת הסינפוניות בנוסף אין לי תאבון וקשה לי מאוד לאכול אני לרוב מרגישה רק צימאון מתי לדעתכם אני יתחיל להרגיש שיפור בכאבי השרירים . תודה מראש

שיפור יכול להיות מהיר אחרי ימים אך לעיתים מופיע רק אחרי 3-4 חודשים. אם זאת, יש לוודא שהתסמינים כעת כולל החום נובעים ממחלה "ויראלית" מקרית ולא מתגובה אלרגית לרמיקייד. אם מופיעים סימנים דומים לאחר העירוי הבא יש לייחס זאת לרמיקייד. לבסוף, האם את מקבלת את הטיפול לכאבי שרירים? או מפרקים

26/08/2010 | 07:41 | מאת: סיגלית

תודה על התשובה המהירה אני למעשה מטופלת אצלך במחלקה מזמן לא נפגשנו אז אני מנצלת במה זו בכדי לשאול אני חיכיתי דיי זמן להתחלת הטיפול ברימייקד עקב שחפת רדומה ואני דיי בונה שזה מה שיעזור לי לחזור לחיים רגילים ללא כאבים יש לציין שאני שותה המון תרופות שלא עוזרות לי במיוחד אני דיי אובדת עצות .

מנהלי פורום ראומטולוגיה