כאבים לא מוסברים בגפיים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

23/08/2010 | 00:10 | מאת: חיה

מזה מספר שבועות אני סובלת מכאבים, ההולכים ומתעצמים בגפיים. הדבר מופיע לאחר שינה או אפילו שכיבה לזמן קצר. במשך היום ולאחר שאני מסתובבת מעט, מניעה את הזרועות ומתעמלת - משתחרר. עיקר הכאב הוא בכתפיים ובזרועות (סימטרי) אך בשבוע האחרון - בעיקר באצבעות כף היד. אין תחושה של נימול אלא כאב חלש באגודל ההולך ומתחזק לכיוון הזרת. רופא פנימי שבדק אותי לא מצא כל ממצא מדאיג ובדיקות הדם שעשיתי נמצאו תקינות.האם שמעתם על תופעה מוזרה שכזו? מה יכול להיות ההסבר לה? תודה על תשובתכם

לפעמים מחלות ויראליות יכולות לגרום כאב מפרקים ושרירים ללא דלקת ברורה. ממליץ לבדוק גם TSH . לפעמים לוקח זמן למחלות "להתבשל" לכן אם הכאב נמשך יש לפנות לראומטולוג.

מנהלי פורום ראומטולוגיה