תחושת "בעירה" בכפות הידיים, פיקת הברך,ואצבעות הרגל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/08/2010 | 13:51 | מאת: תמר כרמלי

בת 56, לפניי 10 חודשים אובחנתי כסובלת מדלקת פרקים מקבלת כרגע SALAZOPYRIN 500MG בוקר וערב 4 סה"כ)מאחר שאני סובלת מ GGCPD לא ניתן לי טיפול אחר. ביתי ילדה בהונג קונג ואני נמצאת פה חודשיים וחצי. בחודש האחרון אני מרגישה כאילו הכדורים אינם עוזרים, תחושת "שריפה" בכפות הידיים, פיקות הברך ואצבעות הרגליים. ייתכן והלחות הגבוהה פה גורמת לכך? יש פתרון זמני לשבוע הקרוב? מה עליי לעשות שאני חוזרת לארץ?

22/08/2010 | 13:02 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בד"כ תחושת שריפה אופיינית לכאב שמקורו לא במפרקים אלא בעצבים. האבחנה המדויקת יותר אפשרית בעת ביקור בלבד

מנהלי פורום ראומטולוגיה