מטופלת שלך בעבר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/08/2010 | 12:35 | מאת: יעל

שלום ד"ר סלובודין, בטח לא יודעת אם תזכור אבל הייתי אצלך בכמה פגישות בחיפה לפני כשנה. אני סובלת מכאבי פרקים כבר המון שנים, בלי תשובה אמיתית למה הבעיה אצלי. אתה הראומטולוג הרביעי שראיתי. כרגע אני נמצאת בסין, לצרכי עבודה וכפות הרגליים שלי נפוחות כבר שבוע עם כאבים שמשליכים גם לברכיים. גם המפרקים של יד שמאל כואבים לסירוגין. אם יש לי איזושהי דרך ליצור איתך קשר (גם דרך ההורים שלי) אני אשמח ובינתיים כל עצה לשיפור המצב תעזור כי אני לא כל כך יכולה ללכת.. המון תודה והמשך יום נעים

21/08/2010 | 10:33 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

I will need your ID and full name to go to your database Please use <[email protected]> to give me this data

מנהלי פורום ראומטולוגיה