טיפול תרופתי humira

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/08/2010 | 19:15 | מאת: ד

שלום, מתחילת סימני המחלה אני מתייעצת בפורום לגביי טיפולים תרופתיים שקיבלתי. אני בת 21 סובלת שנתיים + מדלקת פרקים, נסיונות בטיפול תרופתי כגון,סאלזופירין, מטותרקסאט ואנברל כשלו, ועדיין ממצאי המעבדה שלי לא טובים, אפילו חמורים. הטיפול התרופתי הבא שאותו אנסה הוא הומירה, רציתי לדעת עליו קצת, תופעות לוואי, האם יש דברים שעליי להמנע מהם? מה התגובה עם תרופות אחרות? מה ההשפעה של התרופה ביומיום? תודה רבה.

שלום מדובר בטיפול דומה בפעילות ובפרופיל תופעות לוואי ל ENBREL שכבר קיבלת כך שאת מכירה את העינין . סה"כ תרופה בטוחה וטובה. מעט יותר כואבת בזריקה המקומית מ ENBREL (ניתן לקרר את העור עי קרח לפני ההזרקה וזה עוזר ) . נוחה יותר מ ENBREL מבחינת תכיפות המתן של פעם בשבועיים. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה