דופק בבטן

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/08/2010 | 23:43 | מאת: גילי

שלום רב, הננני בן 30ו וכבר כשנה אני מרגיש מדי פעם (לפחות פעם בשבוע) את הדופק דרך הבטןןכמו כן לעיתים אני מרגיש כאבי בטן.בבדיקתי את הנושא באינטרנט נוחכתי לדעת כי זו היא אינה תופעה רגילה ונורמלית ,אלא יכולה להווצר כתוצאה מאנוריזמה באורטה או כלי דם. יש לציין שאמי סובלת מאנוריזמה ומדסקציות באורטה ועל כן הנני חושש עוד יותר מהמצב. לפי נסיונך האם תופעת של הרגשת דופק בבטן היא תופעה נורמטיבית ? ואיך היית ממליץ לי לפעול?

אנשים רזים יכולים להרגיש את הדופק בבטן. לאור הספור המשפחתי הייתי מתחיל בUS בטן כדי לוודא שקוטר האאורטה בכל זאת תקין

מנהלי פורום ראומטולוגיה