פתח תקווה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/08/2010 | 09:58 | מאת: שרה

שלום רב לרופאים, לפני כחודש או יותר התחילו לי כאבים חזקים בכתף שמאל עם הגבלה משמעותית בתנועת היד אחורנית. בצילום רנטגן שהופנתי אליו נמצא: מוקד סקלרוטי עם גבולות לא סדירים בקוטר כ 5 מ"מ בראש ההומורוס, ללא ממצא ברקמות הרכות. נא יעוץ אורטופדי. נא לשקול המשך בירור ע"י מיפוי עצמות. לפני כ 5 שנים התגלה לי גידול ממאיר בפנים נודולרי בדרגה 4 . נותחתי ואני במעקב מאז באונקולוגיה ללא כל טיפול. שאלתי היא מה משמעות תוצאות הצילום והם יש קשר כלשהו לניתוח שעברתי? אשמח לתשובה בהקדם. תודה ויום טוב שרה

07/08/2010 | 13:23 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לא נראה כך אך זה לא המקום לקבל תשובה וודאית וסופית. תפני לרופא שלך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה