כאבים ותחושה מוזרה בשרירים עצמות ועור הרגל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/07/2010 | 18:36 | מאת: אמיר

שלום רב, אינני בטוח אם זהו הפורום הנכון אך התיאור נראה לי קרוב. בימים האחרונים החלו לי כאבי ברגל, קשה למקם או לדייק אך התחושה היא שהם בעור, בשרירים, בגידים, אפילו בציפורניים. הכאב מטפס מכף הרגל דרך הקרסול לברך ומעליה, נגיעה בעור גם היא מכאיבה, מן תחושת צריבה, סנוסף יש מעט אבדן תחושה ונימול בכף הרגל. אני בן 37, בריא בד"כ מבנה גוף רזה ולא עוסק בפעילות גופנית אודה על המלצה אמיר

אמיר שלום התלונות נשמעות נוירופתיות ממליץ להתייעץ עם נוירולוג בתור התחלה ולבדוק גם צילום עמש לומברי (יתכן כאב מוקרן)

מנהלי פורום ראומטולוגיה