נימול בברך לאחר רכיבה האופנוע עם חליפת עור מלאה..

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/07/2010 | 20:46 | מאת: יהב

שלום אתמול נסעתי באופנוע עם חליפת רכיבה מעור.. וכאשר הגעתי הביתה והורדתי אותה הירך הימיני התחיל להרגיש לי נימול וכאילו אין זרימת דם למקום.. יש לציין שהחליפה הייתה מאוד צמודה בהתחלה עד שהתרחבה.. בבקשה מה הטיפול שאני יכול לעשות כדי להעלים את התחושה הזאת? תודה יהב

ממליץ לא ללבוש חליפת עור צמודה ... הנימול עשוי לחלוף מעצמו

19/07/2010 | 01:32 | מאת: יהב

בסדר.. תודה רבה! הנימול וההרגשה המוזרה כבר יומיים.. אני מורח וולטורן בתקווה שיעבור.. אבל אם אתה אומר שיעבור אז אני יחכה.. כמה זמן זה אמור לקחת אגב? תודה רבה!!!

מנהלי פורום ראומטולוגיה