שאלות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/07/2010 | 22:28 | מאת: ליאת

אמי בת 52 סובלת מהרדמות לפעמים של כפות ידים וכפות רגלים ביחוד בזמן מאמץ שסוחטת סמרטוט או שחותכת בשר קפוא סבלה בעבר מרומטיזם סבתי ואחות של אמי סבלו מזה גם האם זה תורשתי .?. מה הגורמים לכך.?? האם זה עובר בכלל.?? כיצד ניתן לטפל בזה......? האם זה יכול לעבור לגמרי .?? כיצד ניתן למנוע את המצב הזה ??. אשמח לקבל יעוץ ולדעת מה עליה לעשות זה פוגע באיכות חייה.?.

הרדמות כפות ידיים אינה מחלה אלא תסמין לכן יש לבדוק את אימך כדי להבין את הבעיה

22/07/2010 | 21:52 | מאת: ליאת שוב

אבל בכול זאת ממה נרדמות ונוקשות כפות הידים והרגלים באצבעות ותחושת חום שריפה בכפות רגלים ושריפה גם בבטן ממימה זה קורה

מנהלי פורום ראומטולוגיה