דר רימר שלום רב

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

13/07/2010 | 21:32 | מאת: סיגלית

אני מטופלת במחלקה אצלך מיכוון שאנו ניפגש רק בחודש הבא אני אנצל את במה זו ברשותך. פלקטינול- לאחרונה הופסקה התרופה עקב תופעת שינויי בצבע עורי לכהה מאוד אפילו השפתיים צבעם הפך לסגול כהה אני מבקשת לדעת האם ישנה משחה או משהו אשר יכול להבהיר את עורי בחזרה לצבעו המקורי . אי סבילות לקור- למרות הקייץ החם מאוד לי לא חם קשה לי מאוד עם מזגנים כי אני ישר מכחילה באצבעות בנוסף אני מאוד רוצה לטבול בבריכה ופשוט קר לי מאוד ואצבעות הידיים שלי הופכות ללבנות מאוד במגע עם מיים קרים יש לי תחושה שטמפ הגוף שלי לא יציבה במיוחד אני מאוד רוצה לשחות בכדי להתעלות על כאבי הפרקים ולנסות לחזור לפעילות תודה מראש סיגלית

סיגלית שלום לצערי אין משחה או טיפול כזה ושינויי פיגמנט יכולים להיות קשורים גם למחלתך- סקלרודרמה. לגבי קור - הרעיון לשחות הוא בהחלט טוב לטיפול בכאבי המפרקים, קיימות בריכות מחוממות גם בקיץ ושילוב זה של מים מחוממים יכול מאוד להועיל. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום ראומטולוגיה