תיקון tsh ולא sthקראתי במאמר ואשמח לדעתך

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/07/2010 | 10:11 | מאת: אופיר

שלום לך דר דורון.. קראתי במאמר של פרופ לכיממיה שרמת פעילות גבוההשל בלוטת הטריס יכולה להיות קשורה לתקיפת נוגדנים את בלוטת התריס שזו דלקת אוטו אימונית מעניין אותי עים זה מה שייש לאבי או שזו תגובה כללית של המערכת לדלקת והאים הבדיקה או תוצאות הבדיקה שאבי קיבל במיכתב של המחלה הם בתחילת האישפוז או בסופו.. אשמח למענה.. בתודה אופיר

במקרה זה אין קשר בין הדברים . אופיר שלום רב מקווה שבינתיים קיבלת כבר תשובות אשמח לענות על שאלות אישיות בטלפון במחלקה ולא דרך האתר בברכה ד"ר רימר

מנהלי פורום ראומטולוגיה