לדר רימר שלום

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/07/2010 | 00:52 | מאת: אופיר

שלום לך תודה על היחס האישי והרפואי לאבי זה תרם לו באמון בכם ובביופסייה ביפרט רציתי לישאול משהוא דר דורון היום כשהחזרתי את אבי הביתה אימי קראה את דוח המחלה וכול מיניי ערכים אצלו בדם הוכפלו הלוקציטים וגם משהוא שהוכפל התאים הסרטניים משהוא שקשור לזה אימי ניבהלה וישר אמרה לו שיגיד את זה לרופא המישפחה.. האים ידוע לך על הכפלה זו האים זה סביר שערכים אלו ואו אחרים מוכפלים כל זה היה כתוב בתעודת המחלה כששוחרר אשמח אים תיבדוק את ותגיד לי מהי המשמעות אבי היתעבן ביכלל שאימי העלתה את זה ישר שהוא הגיע לא עזבה אותו בשקט ויצרה בו כעס רב.. אני ברחתי מישם לא יכולתי לשאת את זה..אשמח מענה בתודה שוב אופיר

אופיר שלום רב מקווה שבינתיים קיבלת כבר תשובות אשמח לענות על שאלות אישיות בטלפון במחלקה ולא דרך האתר בברכה ד"ר רימר

מנהלי פורום ראומטולוגיה