כאב בגב כף הרגל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/07/2010 | 11:55 | מאת: אביאל

בחודש האחרון אני סובל מכאבים בגב כף הרגל, שקורנים לכיוון השוק הקדמי (בעיקר סביב הקרסול). הכאב מופיע בעיקר בבוקר, כשאני מנסה לדרוך על הרגל, ומוקל עם הזמן ועם ההליכה. אין לי בעיה להניע את הרגל, היא לא נפוחה ולא אדומה, רק הכאב החד הזה בדריכה, שמופיע גם במשך היום אחרי ישיבה ממושכת. זה הולך ומחמיר בחודש האחרון, במיוחד בבוקר של יום אחרי ריצה (אני רץ קבוע כבר מספר שנים). מה עושים? להפסיק לרוץ?

11/07/2010 | 15:02 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

זה נשמע לבעית גיד יותר, אך יתכן המחלה היא במפרק. צריך שראומטולוג יבדוק אותך - אז יגיד איזה צילומים.בדיקות יש לעשות.

מנהלי פורום ראומטולוגיה