אייך יודעים אים זה טמפוראל ארטריטיס או סתימת עורק

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/07/2010 | 15:38 | מאת: אופיר

שלום לך פניתי אלייך בעיקבות אישפוזו של אבי אצלכם וקבלת הסטרואידים אים אפשרות לטמפוראל ארטריטיס ואומנם אבי מספר על הקלה רציתי לישאול אותך אייך יודים שזה לא סתימת עורק וחס וחלילה לא שבץ ..? ומבחינת תהליך אחריי שמסיקים לו את הסטרואיד כמה זמן דרוש כדיי לדעת שזה ריפא ושזה לא חס וחלילה סימתת עורק וחס וחלילה צינטור שם במצח ...אשמח למענה

שלום אופיר נשמח לענות על שאלות פרטיות בנוגע לאביך באופן מסודר מחר במחלקה. תודה ד"ר רימר

מנהלי פורום ראומטולוגיה