טמפוראל ארטריטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/07/2010 | 20:04 | מאת: אופיר

שלום לך.. אבי אושפז אצלכם היום עקב כאביי ראש חזקים וגם בעיניים ובשקיעת דם במימצאים הוחלט לחברו לאינפוזיה ולתת לו 1000 מג סטרואידים ליום אים הערכה של טמפוראל ארטריטיס ולקיחת ביופסייה מהעורק או הוריד במצח ברקה לא ברור לי רציתי לשתף אותך ולישאול לדעתך עקב דאגתי לו.. אין זה מסוכן הביפסייה זה כלי דם עדין לקחת מימנו חתיכה לאישוש לא יכול להיגרם נזק מכלי דם כה עדין ... < יש לאבי גם רמת קרטנין גבוהה 2.5 והוא נוטל כדורים ללחץ דם שנים.. אים הסטרואידים יכולים ליצוד בעיה? והאים ניתקלת בבעיה כזו בעבר כי אף פעם לא שמעתי על זה.. ושאלה אחרונה היא האים האיפוז במחלקתכם תואם את מצבו ולא אישפוזו במחלקה הניירולוגית? אשמח למענה מימך וסך הכל אני מקווה שהוא יטופל טוב ויבריא בתודה מראש..

שלום אופיר נשמח לענות על שאלות פרטיות בנוגע לאביך באופן מסודר מחר במחלקה. תודה ד"ר רימר

מנהלי פורום ראומטולוגיה