מתמודד מחכה 3 חודשים לתור הרופאים קורסים תחת הנטל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/06/2010 | 09:12 | מאת: כנרת הראל

למעלה מ- 11 שנים אני זועקת את תוצאות המחקר של ד"ר סטיבן אשר נתן תוקף ומהימנות לדבריי ....זעקתי היא גם זעקתם של אלפים אשר ספונים בבתיהם ושקולם נדם ולא יכולים לעשות מעשה...!!! אני סמוכה ובטוחה כי רבים ורבים היו מוכנים לוותר על הקצבאות ולקבל את בריאותם בחזרה לצאת לעבוד ולהתפרנס בזעת אפם בזכות ולא בחסד. האמינו לי להישאר בבית חסר מעש זו מחלה יותר גרועה!!! תרופות מתקדמות שאולי נראה כי עלותן יקרה בתחילה היו יכולות למנוע ולעצור מחלות מפרקים ... ולחסוך מיליונים על גבי מיליונים למדינה. המכעיס ביותר הוא שהרופאים במוסד לביטוח לאומי מודעים לכך הרופאים במשרד הבריאות מודעים לכך הרופאים בבתי החולים וקופות החולים מודעים לכך משרד האוצר מודע לכך אבל כל הגופים שמרו עד כה על קשר שתיקה ...!!! כמה כאב סבל ותסכול וכמובן כסף יכלו לחסוך!!! אין היגיון בדרך החשיבה של מקבלי ההחלטות במדינת ישראל החשיבה הינה לטווח הקצר לצעד הבא בלבד ולא מעבר לכך, ישנו חוסר אכפתיות מה יהא בעוד שנה שנתיים שהמצב מחמיר שכבר לא ניתן להחזיר את המצב לאחור שכבר קיימות דיפורמציות, שיתוקים, וסיבוכים של מערכות גוף נוספות.. הפוגעות באיכות חיים והמקצרות את חייהם של החולים במחלות מפרקים ובשאר ... אין מטיבים להבין היושבים בכס השררה במדינתנו את ההשלכות שיש לאדם המתמודד עם מחלת מפרקים זה פוגע ונוגע בכל משרד ומשרד בריאות, אוצר, רווחה, שיכון ועוד... ויתרה מכך וזה הגרוע מכל שאין סנכרון בין הגופים השונים יד ימין אינה יודעת מיד שמאל...הזוי !!! המתמודד עם המחלה צריך לרוץ ולרוץ בין כולם שכלל אינו יכול לרוץ כי מפרקי רגליו פגועות!!!!! ומה יהא עם כך שמתמודד צריך לחכות 3 חודשים לתור לרופא המרפאות והרופאים קורסים תחת העומס אך גם קולם של הרופאים לא נשמע מספיק בעניין הם לא זועקים חמס!!! נראה כי אחרי שאמש בפורום בריאות ועבודה הדירו רגליהם ולא הגיעו ולא נשלחו נציגים מטעמם של משרד האוצר ומשרד הבריאות המופקדים על בריאות הציבור ועל כלכלת המדינה כי- 26 מיליארד הינם PEANUTS שלא שווה להתאמץ להגיע בשבילם . חייבים לשנות חייבים לעשות מעשה!!! בברכת בריאות איתנה כנרת הראל

כנרת הראל, כוונתך וודאי טובה אך זהו אתר מענה לשאלות ולא לוח מודעות נא להפסיק למלא אותו במודעות! בברכה ד"ר רימר

מנהלי פורום ראומטולוגיה