היום נחשפו נתונים דרמטיים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/06/2010 | 15:49 | מאת: כנרת

שלום, כמישהי הסובלת מזה שנים מדלקת מפרקים המשפיעה על תפקודי בהיבטים המקצועיים והאישיים, אני ממליצה לכל חברי הפורום לקרוא ולהשתתף. מחקר בינלאומי חדש חושף את הסיבה מספר 1 להיעדרויות מעבודה: היום נחשפו נתונים מרחיקי לכת על בריאות הציבור ועל הכלכלה הישראלית. תוצאותיו נידונו במסגרת פורום "בריאות-כלכלה" בהשתתפות בכירים מתחום הרווחה, הבריאות והתעסוקה. לפרטים נוספים מהפורום: http://www.kay.co.il/customers/site/fit_for_work/ כנרת.

01/07/2010 | 20:26 | מאת: עדי

חבל מאוד שבריאות הציבור לא בראש מעייניה של החברה בישראל את החותם והשיקוף וההתייחסות למצב העגום שבמדינתנו הטביעו בהיעדרותם משרד הבריאות ומשרד האוצר .

01/07/2010 | 20:42 | מאת: אורן

שנים שאני מתמודד עם כאבים עזים! אין התייחסות התרופות יקרות ואין אפשרות לצאת לעבודה ולממן 3 ילדים!

מנהלי פורום ראומטולוגיה