זריקת MABTHERA

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/06/2010 | 10:29 | מאת: אורנה

אמי חולה בדלקת פרקים, היא קיבלה זריקת MABTHERA אשר לא הועילה לה כל כך והיא אמורה לקבל אותה שוב לאחר כשנה. שמעתי על הטיפול שניתן בבי"ח בני ציון "סינובקטומיה כימית, כלומר כריתת הקרום המודלק של המפרק ע"י הזרקת חומר כימי" האם זה טיפול זהה לזריקה אותה כבר קיבלה אמי או שמדובר בטיפול שונה היכול לעזור לה. תודה מראש, אורנה

אורנה שלום הטיפול הנ"ל מתאים במחלה שמערבת מפרק יחיד וגדול (ברך בדר"כ) ולא בדלקת סיסטמית . האם זה המצב של אימך ?

29/06/2010 | 12:05 | מאת: אורנה

שלום רב, האם אתה מתכוון לזריקת ה-MABTHERA או לטיפול שניתן בבי"ח בני ציון? לאמי החליפו את שני הברכיים אחת לפני 11 שנים והשניה לפני כשנתיים אך היא עדיין סובלת מכאבים בשני הרגליים וכן סובלת מדלקת פרקים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה