אצבעות נפוחות ומגרדות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/05/2020 | 11:22 | מאת: אני

שלום רב, אני בת 39 בימים האחרונים, של *השרב הכבד*, שמתי לב שאצבעות הידיים שלי מתנפחות וחלק מהאצבעות ממש מאדימות ומגרדות מאוד. כמו כן יש עליהן נקודות אדומות קטנטנות וזה נראה כאילו נעקצתי ממשהו אבל ממש לא. שמתי לב שיש לי גם קילופים בין האצבעות ובפנים כף היד. ממש יובש נוראי שבעיקר מגרד. שמתי המון קרם ידיים וג'ל אלוורה כדי להרגיע אבל לא נראה שזה עוזר. אציין שזה קרה לי בעבר (בידיים) בחורף בימים קרים ולא בימי שרב כמו היום, וחלף מעצמו אך השאלה ממה זה נובע והאם זו יכולה להיות דלקת?

שלום ממליצה לך לצלם את התופעה ולפנות בתחילה לרופא המשפחה. אפשרות סבירה היא תגובה אלרגית כלשהי בשינויי מזג האויר. אך כדאי לפנות לבדיקה

04/06/2020 | 15:23 | מאת: אני

תודה

מנהלי פורום ראומטולוגיה