כאב בצלע שמאל ואי נוחות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/05/2020 | 01:09 | מאת: רות

שלום דר נחמדה תקופה היה לי כאב בסנטרום בלחיצה (בין החזה) ובנשימה הייתי מרגישה כאב פנימי. אף בצלע שמאל היתה נקודה מתחת לשד (3 אצבעות מתחת לשד) בנגיעה היה כואב אך ללא נפיחות, בשד שמאל מלמטה באמצע נפיחות מינימלית היתה (בדיקת שד תקינה) ואף היה לי כאב בלחיצה במותן שמאל כאב מקפיץ עם כאב בצלע . בתקופה האחרונה אי נוחות בצלעות ואף בפעולה כגון הרמת כביסה רטובה ביד שמאל. או הזזת שמיכה ביד שמאל או אפילו פעולה פשוטה כגון לחתוך נייר ביד שמאל מלווה בכאב בצלע. יצא לי בסיטי צוואר שינויים ניוונים קלים, לא יודעת אם יש קשר. זאבת אדמנתית שלילית. בדיקת דם יצא תקין. אשמח לשמוע חוות דעתך.

21/05/2020 | 01:12 | מאת: רות

לציין שלעיתים חשה את כאבי הצלעות עם האחורה בגב תודה רבה... וסליחה

22/05/2020 | 19:52 | מאת: רות

לציין אף שיש כאב גם בשכם שמאל. נגיד פותחת ויטרינה(דלת ארון מלמטה למעלה) מרגישה כאב שנמשך, ובעזרת משחה יש הקלה תודה וסליחה

שלום, יש סיבות רבות לכאבים באזור השכמות והצלעות. כדאי להתחיל מבדיקה גופנית מקיפה אצל רופא המשפחה. יתכן ומדובר בשריר תפוס או דלקת מקומית ועד לדברים אחרים. בכל מקרה ממליצה להתחיל מבדיקה ע"י מומחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה