תלונות כאבים במיפרקים ובאצבעות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/06/2010 | 09:45 | מאת: רונית

בתי בת השבע מתלוננת מזה כחודש וקצת על כאבים באצבעות ובמיפרקים, עשיתי לה בדיקות דם שיצאו תקינות , היא לא מתלוננת במהלך היום יכול להיות שהיא עסוקה , היא מאוד שובבה ואנרגטית והיא טוענת שהיא לא שמה לב אבל בלילה שהיא הולכת לישון היא טוענת שכואב לה , מה זה כבר יכול להיות אם זה לא דלקת מפרקים ומה הטיפול שמציעים במקרה כזה , חשוב לי לדעת ,

בדיקות דם תקינות אינו שוללת דלקת מפרקים . בדר"כ אנו מודעים לכאבים יותר בלילה. ילדים מסוגלים לתפקד עם דלקת מפרקים משמעותית ללא מגבלה מיוחדת במשך היום כשהם עסוקים. מציע להיבדק עי ראומטולוג.

מנהלי פורום ראומטולוגיה