תחושת גוף הזויה !!!!!!

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/01/2020 | 20:26 | מאת: פאולה

שלום לאחרונה משהו השתבש אצלי , אין לי פשוט דרך להציג את הבעיה אחרת ! אישה בת 52 , מלאת חיים ואושר , צוחקת , עובדת , מטיילת וחוגגת , כן זאת אני ! לפני כחצי שנה עברתי ניתוח לשיפוץ הבטן והחזה ומאז השתנו חיי .... כאישה מלאת אנרגיה , גרושה ... אני עושה הכל בבית , תמיד עשיתי . לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני מגיעה למיטה בערב , יושבת בבית קפה עם חברות , כלומר הגוף במנוחה .... משהו משתבש . תחושת חוסר נוחות , כגון : כאבי בטן , גזים , אף, ידים , רגלים( דקירות) , חוסר אוויר , ניתוק , פתאום מופיעים ומלחצים אותי עד חרדה שמשהו עומד לקרות לי .... הזוי , מאחר ואני מעולם אבל מעולם לא פחדתי מהרגע שיומי יגיע להעלם מהעולם , ועכשיו אני בטוחה שזהו הרגע . זה לא מופיע על בסיס יומי ... יכול להיות שבועות שהכל מתנהל כרגיל .... חיה את החיים וישנה כמו תינוק . אני מנסה להגיע למשהו שיקשר בין הזמנים המצבים וממנו אמנע או אטפל , אך לצערי אין !!!! תאמת , אני לא יודעת למי לפנות ... מאנרגיה לחוסר אנרגיה ... מאושר לתחושת סבל ... איך זה קורה ? האם אפשר לכוון ולהסביר לי מה קורה לי אשמח מאוד ... תודה על הקריאה . תודה .

שלום קשה לי להעריך דרך האתר. יש להתחיל מבדיקה מקיפה אצל רופא המשפחה, הפנייה לבדיקות מעבדה כולל כימיה מלאה ואלקטרוליטים, תפקודי תריס, ספירת דם, פאנל אנמיה והערכה חוזרת לאחר מכן

מנהלי פורום ראומטולוגיה