סקרואיליטיס ומפרק הסקרואיליאק

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/11/2019 | 12:59 | מאת: שלומי

שלום ביצעתי mri אגן ומפרקי סקרואיליאק בפיענוח: האדרה סינוביאלית במפרק ובסקרום, מעט בצקת ונוזלים במפרק. אין סימנים לסקרואיליטיס מה ההבדל? האם האדרה סינוביאלית אינה דלקת ? ולמה זה לא נחשב סקרואיליטיס? תודה

שלום לעיתים מדובר בשינויים כרוניים ולאו דווקא דלקת פעילה. ממליצה לך לפנות ביחד עם דיסק ה MRI עצמו לראומטולוג שהפנה אותך לבדיקה ואלי הדברים יתבהרו לפי הקליניקה שאתה מציג ובדיקה גופנית כולל ממצאי ה MRI. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה