תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף שם הבדיקה HLA-B27 תוצאה האלל לא נמצא

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

04/10/2019 | 20:20 | מאת: Miri

I had a CT done on my hips and I was told I had arthritis and was asked to do an MRI and the results were positive I was given a blood test HLA B27 פירוט תוצאות הבדיקה ששמה שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף שם הבדיקה HLA-B27 תוצאה האלל לא נמצא - What does this mean

שלום, הבדיקה הגנטית תומכת באבחנה של דלקת חוליות מקשחת. אם היא שלילית, זה לא שולל את האבחנה במידה והקליניקה והאבחנה מתאימים

מנהלי פורום ראומטולוגיה