בדיקת נוגדנים, מבקשת להבין איזו תוצאה היא הנכונה.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

04/10/2019 | 12:49 | מאת: סמדר

שלום רב אובחנתי עם פיברומיאלגיה לפני שנתיים. מבקשת להבין מה התשובה הנכונה של הבדיקה הזאת. יש לי תור לרופא המשפחה רק בסוף החודש ולראומטולוג רק במרץ 2020. תודה Antinuclear Ab Adults הערות לבדיקת מתאריך 24/09/2019 POSITIVE הועבר לביצוע בשיטת אימונופלורסנציה, ראה תוצאה .ANA-IFA בבדיקת החל מתאריך 19.5.19 שונתה שיטת .הבדיקה Antinuclear Ab-IFA(Child הערות לבדיקת מתאריך 24/09/2019 NEGATIVE 1/80-הבדיקה מבוצעת בטיטר החל מ החל מתאריך 28.5.19 התוצאות -מדווחות על פי הנחיות ה International Consensus on Antinuclear Antibody (ANA) Patterns (ICAP).

שלום ככל הנראה היתה בדיקה חיובית ולאחר מכן הפכה לשלילית. אין זה מעיד על דבר. תתכן בדיקה חיובית גם באוכלוסיה בריאה לחלוטין

06/10/2019 | 15:08 | מאת: סמדר

תודה רבה ד"ר גינסברג.

מנהלי פורום ראומטולוגיה