שאלה לגבי תרופות ודלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/09/2019 | 12:17 | מאת: אניס

שלום,אני בת 23 סובלת מדלקת מפרקים ונוטלת מספר חודשים 5 מ"ג פרדניזון + 400 מ"ג פלקויניל (הייתי נוטלת גם 15 מג של מתותרקסאט אך הפסקתי) שאלתי היא,האם מותר לי לעשות קעקוע?והאם מותר לי לעשות מילוי שפתיים עם חומצה היאלרונית? מתחילה היום טיפולים משלימים של דיקור סיני והומאופתיה תודה..

16/09/2019 | 14:29 | מאת: שני

היי אני בגיל שלך ויש לי גם חשד לדלקת מפרקים והייתי שמחה אם אוכל לשאול אותך כמה שאלות כמו איך זה התחיל אצלך ואיך גילית. אני די אובדת עיצות.. אשמח שתשיבי לי פה או במייל שלי [email protected]

שלום איני מכירה קשר בין הדברים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה