קליקים ברוב מפרקי הגוף

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/09/2019 | 22:52 | מאת: רועי

שלום, מזה כחודש יש לי קליקים ברוב מפרקי הגוף. בברכיים, במרפקים,קצת בכתפיים בכפות הידיים, וברגליים . אין לי כאבים או נפיחויות במפרקים אך אני במקרה גם חולה בתקופה זו בחיידק ספרטוקוקוס בגרון שהבנתי שאם לא מטפלים בו הוא יכול לגרום לדלקת מפרקים אך אני מטפל בו באנטיביוטיקה. רציתי לדעת מדוע יכולים להיות כל הקליקים האלה.

שלום לא נשמע כי מדובר בדלקת מפרקים או בעיה ראומטולוגית. באם הדבר ממשיך, אנא פנה לרופא מטפל להערכה ראשונית ולבדיקה האם יש צורך בהמשך בירור ומהו. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה