כאבים וגירוי מאחורי עצם הפוביס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/08/2019 | 17:14 | מאת: משה

שלושה חושים סובל מכאב מאחורי עצם הפוביס מקרין לאיבר המין בא לשעות ערוכות ונעלם לכמה שעות תחיפות ודחיפות למתן שתן כאבי בטן ימין תחתונה בא והולך בדיקת דם למחלות זיהומיות וכללית תקינים שתן std אוראה פרבום( לאחר טיפול טנטיביוטי כבר אין) us פתיחה קלה של תעלה 0.26 ס"מ (בדיקה חוזרת יצא תקין) ct אבנים ובירור אורולוגי תקין בלוטות קטנות וניידות במפשעה ימין ואחת בשמאל טופלתי בהקוקסיה 7 ימים לא עזר האורולוג נתן טיפול ציפרודקס 500 פעמיים ל21 יום 10 ימים אטוקוקסיב דקסל ופרמיקסון לא עזר עדיין סובל מימה אני סובל ולמי ליפנות ?

שלום ממליצה לחזור בשנית לרופא המטפל כולל בדיקה גופנית מקיפה להערכה חוזרת

מנהלי פורום ראומטולוגיה