CRP מעל 30 בבדיקת דם מלווה בחום כמה ימים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/08/2019 | 14:55 | מאת: אנה

אישה בת 79 ביוני 2017 אושפזה במח' פנימית עם חום , ירידה במשקל, כאב ראש ביטמפורלי. במעבבדה שקיעת דם 106 ,10 CRP . טופלה שנתיים עם פרדנזון עם מינון יורד. הפסיקה פרדנזון לפני חצי שנה. לאחרונה יש כמה ימים של חום 38-38.5 וחולשה ללא סימנים נוספים. בבדיקת דם רמת CRP 32. מה הצעדים הבאים? האם להמתין? לפנות למיון?

שלום משערת שכבר השתנו הנתונים. יתכנו סיבות רבות לחום ועלייה במדדי הדלקת. השיבה השכיחה היא מחלה זיהומית

מנהלי פורום ראומטולוגיה