שחיקת סחוס שינויים ניווניים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/04/2019 | 04:49 | מאת: מיכל דהן

עשיתי צילום רנטגן הוא מופיע בה צילום שחיקת סחוס שינויים ניווניים אני בת 45 בבקשה ברצוני לדעת האם יש טיפול לא מסוגלת ללכת הולכת ממש בצורת רישכמובן שיפנו אותי לעשות סיטי אני מחכה לתוצאות שעשיתי בבקשה האם יש משהו שיכול להקל על הכאב לעזור אשמח לדעת

שלום איני יכולה לראות צילומים וקבצים מצורפים. הקליניקה שאת מתארת נשמעת פחות אופיינית. באם את סובלת ואינך יכולה ללכת - ממליצה לך לפנות בדחיפות לבדיקת רופא מטפל לגבי צורך בהמשך בירור ודחיפותו וכן התאמת טיפול להקלה בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה