limited systemic sclerosis ותופעות בעור

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/03/2019 | 20:26 | מאת: איתי

מאובחן עם limited systemic sclerosis בשנתיים האחרונות סובל ומטופל לדימומים בכלי דם בקיבה בעבר גם היו תופעות רינו אני קולט כעת שמאז שהתחילו הדימומים לפני כשנתיים-שלוש התחילו לי גם גרויים בעור. תחילה רק בשתי הברכיים בתקופה האחרונה גם במפשעה האם לתופעות אלו יש קשר למחלה? האם לגשת לרופא עור או לראומטולוג שלי? בנוסף, ביומיים האחרונים נוצר לי שטף דם, תחילה כחול והיום כבר ירוק חרדל באיזור החזה מתחת לכתף האיזור אינו כואב כלל ואיני זוכר שקיבלתי שם מכה אך זה נראה כמו שטף דם. האם תופעה שיכולה להיות קשורה למחלה? תודה רבה!

שלום, קשה לתת מענה לשאלה ללא בדיקה מקיפה והסתכלות על הממצאים שאתה מתאר. אנא פנה לרופא מטפל לצורך הערכה

מנהלי פורום ראומטולוגיה