תוצאות Antinuclear Ab

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/02/2019 | 22:25 | מאת: גלית

שלום, לפני 10 שנים ביצעתי בדיקת דם בשל תסמינים שהופיעו ובניסיון לברר את המחלה הגורמת להן. ביצעתי בדיקות כלליות ובדיקות נוספות למס' מחלות. כאשר בדקתי אז עם המרפאה, נאמר לי כי התוצאות תקינות (שאלתי אותם טלפונית). במקרה עכשיו חזרתי אחורה לבדוק את הבדיקות שעשיתי אז, וגיליתי כעת כי כל הבדיקות לברור המחלות יצאו שלילי, מלבד בדיקת Antinucler Ab, שם כתוב - Positive. (כמו כן ראיתי כי באותה הבדיקה יש גם חריגה ב- THYROGLOBULIN Ab של ערכים גבוהים מהנורמה). אשמח לדעת האם יש לזה משמעות? (עברו שנים מאז), האם כדאי לבצע בדיקה חוזרת? תודה

שלום, יתכן והבעיה קשורה לתפקוד של בלוטת התריס. ניתן לפנות לפורום אנדוקרינולוגיה. בהצלחה

18/02/2019 | 21:39 | מאת: גלית

תודה על המענה, אך מדובר בבדיקה ראומטולוגית, לכן זה בפורום הזה

מנהלי פורום ראומטולוגיה