פרדניזון 8 מ"ג והמערכת החיסונית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/11/2018 | 12:20 | מאת: ליאור

שלום רב, אני מטופל כשנה בפרדניזון כרגע אני נגמל מפרדניזון כמעט שנה- התחלתי בשבוע ראשון לטיפול ב60 מ"ג פרדניזון וירדתי במינון עד להיום- 8-7 מ"ג פרדניזון. הזמינו אותי לאירוע שכולל טבילה בג'קוזי עם אנשים. האם המערכת החיסונית חלשה ב7 מ"ג פרדניזון? או שהמערכת החיסונית שלי חזקה מספיק? אני גבר בן 19.

שלום, איני יודעת מה ההתוויה לטיפול. באם ספירות הדם תקינות ואין בעיה אימונולוגית, לא אמורה להיות בעיה אולם יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום ראומטולוגיה