קליקים כשגורמים לכאב

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/10/2018 | 05:54 | מאת: ויטל אשר

היי, זמן מה וארוך יש לי קליקים בגב שהם גורמים לי לכאב ואז אני לא יכולה להיות זקופה, ואם אני לא עושה את הקליקים הגב שלי לא יכול לזוז הוא תפוס, יש לי שרירים קופצים..תמיד אחרי הקליקים. יש לי קליקים בלי הפסקה שאפשר לחזור עליהם ממש כל שניה במפרק של היד , במרפק של היד, בגב העליון והתחתון, בצאוור, ברגליים, באצבעות של הידיים והרגליים.. למה כל זה ? ומה קשור השרירים הקופצים..? והאם יש לי בעיה בגב ?

שלום, אנא פני בתחילה לבדיקת רופא מטפל לצורך בירור ראשוני. הרושם כי אין מדובר בבעיה ראומטולוגית

מנהלי פורום ראומטולוגיה