אוסטאוארטריטיס בכפות ידיים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/10/2018 | 22:18 | מאת: צביקה

מסה כשנתיים סובל מ אוסטאוארטריטיס בתחילה אחת האצבעות ביד שמאל, וזה עבר ליתר האצבעות בתקופה האחרונה גם ביד ימין, ניסיתי תקופה של חצי שנה פלקוניל אבל ללא הטבה ,והרפואה הפסיקה , שמעתי מחבר שסבל מדלקות קשות ביד ימין,ורכש את המכשיר החדש החזק של בי קיו לייזר, וזה העלים לגמרי את כל הדלקות, שאלתי, האם מכשיר כזה יכול לעזור/להקל על בעייה כמו שלי

שלום, אין לי נסיון טיפולי עם המכשיר והוא אינו מופיע כחלק מההנחיות הטיפוליות ל OA.

מנהלי פורום ראומטולוגיה