מפרק באצבע מתנפח וכואב ואז נעלם עד הבוקר הבא

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/10/2018 | 10:03 | מאת: ליאור

לאחרונה כל בוקר אני שמה לב שהמפרק באמצע האצבע שלי מתנפח זה כואב אם לוחצים על המקום ולאחר בערך שעה זה יורד ונעלם אין לי מושג ממה זה נגרם ואני מבחינה בזה רק בבוקר בעבר כשהתברגתי זה קרה לי עם עוד אצבע במשך תקופה ועכשיו אין זכר לזה מלבד שהאצבע קצת התעקמה הצידה אשמח לקבל עזרה , מדוע זה קורה ?

שלום, קשה להעריך במה מדובר. מציעה בשלב ראשון לתעד את הדבר כאשר קורה ולפנות לרופא מטפל עם צילום של האצבע בזמן התקף שיתרשם וימליץ על המשך בירור בהתאם.

מנהלי פורום ראומטולוגיה