מה מנטרל השפעה של פלקוניל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/09/2018 | 16:11 | מאת: מה מנטלר השפעה של פלקוניל

איך מנטרלים את ההשפעה של פלקוניל אם בטעות לקחתי לפני ארבע שעות וחצי ועכשיו לקחתי שוב מה אני יכולה לעשות ?? מה מנטרל את ההשפעה של פלקוניל דחוףף בבקשה!. כדי שאני לא אקבל הרעלה ..

שלום, רצוי ליטול לפי ההמלצות כמובן. איני יודעת מהו המינון הקבוע שאת נוטלת. נטילה חד פעמית של 400 מ"ג (2 כדורים) תוך מס' שעות - לא צפויה שתגרום לנזקים, אולם כמובן כל מקרה לגופו. באם הינך מרגישה במשהו חריג - אנא פני בדחיפות לבדיקת רופא. בכל מקרה, נא להקפיד על נטילה לפי ההוראות.

מנהלי פורום ראומטולוגיה