האם יש קשר בין דלקות מפרקים חוזרות לפריחות ואפטה (בפה ) החוזרות ??

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

13/08/2018 | 22:44 | מאת: רון

היי! אני סובלת מדלקות בקרסוליים , ברכיים וכתפיים כמעט שנה . הנני חיילת אז לא מטופלת כמיטב הרפואה .. וסובלת מדלקות חוזרות בכל הפרקים הללו . בעבר כשהייתי בביקור אצל המטולוגית עלתה השאלה אם הכאבים מלווים באפטות או פריחות בגוף ועניתי שלא מכיוון שלא שמתי לב לתופעות הללו ולא קישרתי כלל . לאחר הביקור שמתי לב שכמו שאמרה הרופאה הכאבים אכן מלווים האפטות ופריחות , רציתי לשאול מה זה יכול להיות ? לאילו בדיקות עלי לפנות ?

שלום, ממליצה לקבוע תור לראומטולוג לצורך המשך הבירור. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה