כאבים לברור

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

23/07/2018 | 00:01 | מאת: שיר

שלום, אני בת 32. מיזה כשנה אני סובלת מכאבים בגב תחתון ושני העכוזים, ומקרין לירכיים ורגליים. כאבים בעת הליכה, שינה, ישיבה- לא יכולה לשבת יותר מרבע שעה. בוצע CT אגן. וכתוב שינויים ניווניים במפרקים הסקרואיליאקלים עם איחוי חלקי. האם זה מסביר את הכאבים? האם מדובר בדלקת? יש טיפול לבעיה? אשמך לדעתך

שלום, ממליצה לפנות לבירור ראומטולוג עם דיסק הסיטי וכל הבירורים שעברת עד כה. במידת הצורך, תופני להשלמת בדיקות נוספות כמו MRI.

מנהלי פורום ראומטולוגיה