אנקלוזיס ספונדטליטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/07/2018 | 19:30 | מאת: אורטל

שלום, שמעתי כבר כמה פעמים פרסומת ברדיו על דרך התמודדות חדשה לחולי אנקלוזיס ספונדטליטיס. הם אומרים שם לפרטים נוסים פנה לראומטלוג. הרופאה שמטפלת בי בחול כרגע ואני לא מצליחה לקבוע תור למישהו אחר. ידוע לכם במה מדובר? כרגע אני עם יומירה אחת לשבועיים.

שלום אורטל, בשנים האחרונות נוספו מספר תרופות חדשות לטיפול במחלות ראומטולוגיות בכלל ולדלקת חוליות מקשחת (אנקילוזינג ספונדיליטיס) בפרט. איני יודעת למה התכוונו בפרסומת אך בכל מקרה, על מנת לשנות טיפול תרופתי, יש לפנות לרופא המטפל.

מנהלי פורום ראומטולוגיה